Tyxo.bg counter

Условия за връщане


Имате право да върнете продукт от направена поръчка в рамките на 30 календарни дни, считано от датата на доставка.

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да следвате следните стъпки:

1. Да попълните формата за Връщане на стоки на нашият уеб сайт.След като обработим Вашето заявление, ще се свържем с Вас за потвърждение и за да ни предоставите Ваша банкова сметка, на която да бъде върната сумата.

2. Връщане на продукта. Може да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Продукта трябва да бъде изпратен до: Case Zone, гр. Пловдив, ул. Борба 8, ап.20

Сумата за доставката при връщане на продукт се поема от клиента.

ВАЖНО!!!

За да упражните правото си на връщане и да Ви бъде възстановена сумата за съотвения продукт е небходимо артикулът да не е иползван, да не са правени опити за отстраняване на дефект при наличие на такъв. Трябва да има запазен търговски вид, да е придружен с оригинални етикети и опаковки.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия сумата ще бъде изплатена обратно към Вас в рамките на 14 календарни дни.

 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

За да изпълним процедурата, е необходимо първо да сме регистрирали съответната заявка за връщане, преди да изпратите артикула към нас, за да сме запознати с конкретния случай и продукта, който желаете да върнете. Само така ще можем да завършим процедурата по връщане максимално бързо, след като получим продукта обратно.


Сумите от Ваучерите за подарък не подлежат на връщане!